Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εορταστικό event στο Diablo III

Ένα επετειακό event θα είναι ξανά–ύστερα από έναν χρόνο-διαθέσιμο στο Diablo III μεταξύ 1ης και 30ης Ιανουαρίου 2018. Στο The Darkening of Tristram οι παίκτες θα ακολουθήσουν μυστηριώδεις cultists στο Sanctuary μέσω του Adventure Mode, ανακαλύπτοντας διάφορα στοιχεία που οδηγούν στην πύλη για το παρελθόν του Tristram. Εννοείται πως λόγω της φύσεως του event, θα υπάρχουν enemies και loot από το ένδοξο παρελθόν της σειράς που αγαπήθηκε από τους fans, ενώ θα υπάρχει και οπτικό filter με το όνομα RetroVision που θα κάνει το παιχνίδι να μοιάζει περισσότερο με τους πρώιμους τίτλους της σειράς της Blizzard. Φυσικά, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά “δωράκια” με την ολοκλήρωση δραστηριοτήτων, όπως transmogrification effects, achievements, πορτραίτα, κατοικίδια και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*